Nieuws

Sagio.be verwelkomt nieuw bestuur!

Beste Sagio-enthousiastelingen,
 
Sagio.be VZW presenteert graag zijn nieuwe bestuur voor het academiejaar 2013-2014! Het afgelopen jaar hebben we ons met het huidige bestuur ingezet om alle studenten van Leuven de mogelijkheid te bieden voor democratische bijles op een transparante manier met een eerlijke prijs. Dit trekken we volgend jaar terug door met een nieuw bestuur. In ons derde werkingsjaar hopen we dan ook de groei van afgelopen jaar verder te zetten met eenzelfde aantal positieve commentaren en kwaliteit!
 
De afgelopen weken hebben we ons intensief voorbereid om er weer een geweldig jaar van te maken. Dezelfde waarden zullen aangehouden worden. Enerzijds waarborgen we de kwaliteit via verschillende processen, zodat onze studenten hun doel kunnen bereiken. Anderzijds is transparantie communicatie een belangrijke peiler voor ons. Daarenboven zullen we in september een nieuw flexibel systeem introduceren die de studenten nog beter kan helpen!
 
Achter Sagio.be staat vanaf nu dan ook een nieuw team van studenten, zoals steeds altijd bereid om jullie verder te helpen, bestaande uit Sanne, Michael, Stefanie, Steven, Ellen, Thomas, Jorden, Steven, Gorik en Jasmien. Daarenboven beschikt Sagio.be nu ook over een voltallig team van Sagio Ambassadeurs. Vind hier het hele bestuur met wat meer informatie!
 
Groeten en bedankt voor het vertrouwen,
 
Otto Debals | Voorzitter Sagio.be VZW ‘12-‘13
en het hele bestuursteam ’12-‘13
 
Jasmien Lismont | Voorzitter Sagio.be VZW ’13-’14 en Ondervoorzitter ’12-‘13
en het hele bestuursteam ’13-‘14
 
PS: Ben je zelf geïnteresseerd om mee je schouders te zetten onder dit mooie initiatief? Contacteer ons dan via info@sagio.be!
 

Partners