Nieuws

Sagio.be zoekt nieuw, enthousiast bestuur voor 2014-2015!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je zin om een verantwoordelijke en verrijkende positie op te nemen? Wil je graag in een team met studenten uit diverse faculteiten samenwerken? Doe je graag praktijkervaring op? Lees dan zeker verder!

Want Sagio.be is op zoek naar een nieuw bestuur voor het academiejaar 2014-2015. Sagio.be wordt gedragen door een bestuur van studenten die zich vrijwillig inzetten voor de Leuvense studenten. Het is een jonge, dynamische en groeiende organisatie die veel mogelijkheden biedt. Daarvoor heeft ze jou nodig!

Een bestuursfunctie bij Sagio.be is een verantwoordelijke positie en een mooie persoonlijke meerwaarde. Zelf heb ik bijgeleerd hoe je om kan gaan met bedrijfspartners, strategisch nagedacht over de positie van Sagio.be en samengewerkt met een leuk team studenten die, door hun achtergrond, bepaalde elementen vanuit heel andere perspectieven bekeken. We zoeken personen uit alle faculteiten en richtingen aan de KU Leuven.

Meer informatie over de posities en de organisatie vinden jullie hier in onze infobrochure of mail vrijblijvend naar voorzitter@sagio.be!

Tot binnenkort!

Jasmien
-------------------------------------------------------------------
Voorzitter Sagio.be 2013-2014
In naam van het huidige bestuur van Sagio.be

 

Partners