Tarieven en wat met de marge?

Onze Tarieven

Gezien Sagio.be volledig transparant wil zijn naar alle partijen, zijn wij dit ook in onze prijzen. De bijlesnemer betaalt een vergoeding van €21 per uur, waarvan er €18 naar de bijlesgever vloeit. Uit marktonderzoek blijkt dat onze prijzen tot 40% lager liggen dan het marktgemiddelde in Leuven. Bovendien wordt er geen instapkost gevraagd en zijn er geen administratie- of dossierkosten.

 

Wat met de marge?

Onze werkingsmarge van €3 per uur is veel lager dan andere kantoren. Toch is Sagio.be in staat om een uitstekende dienst te leveren met een focus op kwaliteit en dienstverlening. Sagio.be heeft zelfs als doel om op lange termijn de marge tot €0 per uur te reduceren en dus een gratis dienst te voorzien. De marge is voorlopig noodzakelijk om verschillende zaken te garanderen:

  • Het innovatieve IT-systeem van Sagio.be wordt professioneel onderhouden om de dienst aan zo veel mogelijk studenten te kunnen aanbieden.
  • Kwaliteit is belangrijk voor Sagio.be, en daarom worden zowel de bijlesgevers als de bijlesnemers via workshops verder bijgestaan.
  • Sagio.be investeert in duurzaam promomateriaal zoals balpennen en latjes die door de studenten in de les en bij het studeren gebruikt kunnen worden.
  • Andere werkingskosten zoals de kost van een financieel boekhoudingssysteem en drukkosten van contracten zijn onvermijdbaar.

Naast deze marge, is ook de bijdrage van onze partners en sponsors onmisbaar. Indien u het concept van Sagio.be zou willen steunen, kan u steeds een mailtje sturen naar info@sagio.be

Prijsbeleid

Sagio.be wil aan de stijgende vraag naar studiebegeleiding tegemoetkomen met kwaliteitsvolle studiebegeleiding aan een maatschappelijk correcte prijs. Door het verlagen van de prijs van studiebegeleiding, wil Sagio.be individuele studiebeleiding meer toegankelijk maken voor een grotere groep studenten. De hoge prijs van privé studiebegeleiding waar Leuven vandaag de dag mee te kampen heeft, ondergraaft namelijk het democratisch karakter van ons onderwijssysteem. Wij als studenten willen daar een oplossing voor bieden.

 

Ons aanbod

Sagio.be biedt een minimumpakket van 10 lesuren aan. Structurele problemen worden zo optimaal aangepakt, waarbij de focus eerder ligt op het aanleren van een methode in plaats van het beantwoorden van last minute vragen. We zijn ervan overtuigd dat de faculteiten zelf een goede dienst leveren om studenten bij te staan die minder hulp nodig hebben. Sagio.be verzekert dat 90% van de bijlesnemers binnen de 3 dagen een bijlesgever toegewezen krijgt. Indien er geen gepaste bijlesgever wordt gevonden, krijgt u vanzelfsprekend het geld terug. Dit wordt bevestigd in onze Algemene Voorwaarden.

 

Betalingsmogelijkheden

Wij bieden onze studenten onderstaande betalingsmogelijkheden:

  • Overschrijving (gratis)
  • VISA/Mastercard/Maestro (gratis)
  • Bancontact/Mister Cash (gratis)
 

Partners